Nová Naše pravda je venku! Co se v ní dočtete?

od redakce

Stranický Titanic nabírá vodu, zhodnotil v úvodníku výsledky sjezdu lidovců Daniel Sterzik alias blogger Vidlák. Naše vzájemné vztahy jsou privilegované, říká v rozhovoru ředitel Slovenského domu v Praze Vladimír Skalský. Fialova vláda se krok po kroku blíží k fiasku, poznamenává v dalším díle svého seriálu Bez obalu europoslankyně Kateřina Konečná. Vlastenectví se nějak nenosí? Titulek reportáže z Legionářského pochodu po stopách bojů partyzánské brigády Mistra Jana Husa.

Vybrané titulky aktuálního vydání

Vzdělání vs. indoktrinace pohledem odborníků
Uhlí končí – ale jen u nás
Rozpočtová tajenka má řešení
Útok Hamásu, Gaza i výročí NDR: Balanc a slzy
Africká noční můra trvá. Sexuální násilí roste
Naše levice a Evropa
Proti tmářství, které zabíjí

Samozřejmě ani tentokrát neschází literární příloha LUK
(Archívní čísla najdete ZDE)

Předplatné se vyplatí, můžete si jej objednat ZDE

Přečtěte si další články

1 komentář

SV SLOVO VOLIČÚ 24/10/2024 - 15:04

ELITA SV Spolecnost Voliču ví ,že je zakázáno vytvořit v tomto časopise rubriku CO SE PISE NA WEBECH ALTERNATIVY

Doposud tam byla jen prý snad jen tlupa čumilu ,ale to se mění.
Na př. pan KOLLER dostal na alternativě přezdívku BULDOZER KOLLER ,prý proto,že kritizuje VŠECHNY politiky ,kromě sebe a shrnuje je na hromadu jakoby načisto pobouchanych nepotřebných cihel.
Další intelektuál profesor BUDIL(no není to pro buditele hezké jméno?)pochopil jako jeden z prvních ,že je třeba změnit systém a tedy i režim jinak se ze záplavy sraček nesmime jako voliči dostat,ale neví prý jak.To se totiž píše v Programu VolIču s legendární šifrou PNZ,kterou v rozletu zastavil svou cenzurou ten písmák D.S Vidlák a to prý je snad tajné!
Další docent přezdívka pan Valecnik už propaguje prý prozatím jen na akademické půdě,že je třeba VYMENIT celou garnituru politiku sakum prásk,což muže provést snad jen alternativa SILY VOLIČÚ a to holenkove z KSČM není žadna sranda a nepomůže před tím funkcionarum strkat hlavu do písku a kryt se v diskusi prázdnými rubrikami bobřika mlčení
Voliči si pak mohou myslet že z kdysi “úspěšně “strany se stala strana funkcionářú žijících si nestydatymvypadenym burzoasnim životem obchodníku s prý až 70 lukrativních nemovitosti,které docela možné patřícim, stále nám LIDU. . .

Odpovědět

Zanechat komentář

Nasepravda.cz 2023. Všechna práva vyhrazena. Vydavatel: Futura, a.s.