Zavzpomínejme na doby, kdy na účtence stálo smažený karbanátek, vařený brambor a okurkový salát, pivo a číšník řekl: »devět sedmdesát plus koruna sedmdesát, dělá to celkem jedenáct čtyřicet káčées«. Podívejme se, jak vypadal jídelní lístek v jedné z prvních čínských restaurací a také nahlédněme do hospodské kuchyně roku 1981.
To jsou ceny, co?! Píše se rok 1986
Interiér restaurace X Pivo, točená kofola a mastné brambůrky na zahrádce X Někdejší Bar v Opavě
Někdy hluboký talíř, někdy miska na polévku X Typický jídelní servis X Po vepřové nezbytná páratka
Menu v čínské restauraci. Švei-ču-žou byl gurmánský hit.
Ve čtvrté cenové se nevařilo X Dejte si to pivo na tácek, kdo to má pak utírat! X Hospody z akcí Z byly po ’89 šly do soukromých rukou, vetšinou ne těch, kteří je postavili
V kuchyni malé restaurace v Kostelci nad Labem – rok 1981
Za tohle jste mohli objednat oběd tříčlenné rodině
Popelníky na stole v sedmdesátých letech nikoho nepohoršovaly.
(Dobově snímky byly uloveny v facebookových retro skupinách)